Scantel IP Telefoni

 

Virksomheder i dag bliver bedt om at gøre mere med mindre budgetter og færre ressourcer.

Mens den digital verden fortsætter med at vokse er der et stigende potentiale for at kunne opdaterer fra en tradisionel ældre teknologi til en ny og meget billigere løsning..

Med en SIP Trunk løsning til virksomhedens telefonanlæg kan omkosterne og kompleksitet reduceres ved at udnytte eksisterende IT-infrastruktur til at etablerer forbindelse mellem telefonanlægget og det offentlige telefonnet. Dermed kan Scantel sparer virksomheden for overflødige omkostninger til ISDN.kredsløb, resucere samteletaksten uden at gå på kompromis

Da en SIP Trunk anvender den eksisterende infrastruktur, vil det være muligt at oprette en SIP Trunk inden for få dage, hvor man tidligere skulle have en fysisk kabling fra en offentlig central til en slutkunde, anvender SIP Trunk internettet som føringsvej. 

Fordele ved en SIP Trunk er at man let kan hæve antallet af samtalekanaler efter behov, dette gøres elektronisk og kræver ikke en teknikker som skal til at trække nye kabler og opsætte yderligere ISDN2 forbindelser.

Da en SIP Trunk anvender internettet betytder det samtidigt at det er en flexibel løsning som betyder at man kan flytte en virksomhed blot ved at demontere udstyret og tilslutte det på den nye adresse.